Hodnotné ceny jako poděkování respondentům výzkumu PIAAC

23.11.2021

Součástí projektu PIAAC je i poděkování respondentům a jejich odměnění za účast na šetření. Kromě finanční odměny za dotazování pro každého respondenta se po konci pilotního sběru dat uskutečnilo náhodné vybrání respondentů, kteří obdrželi hodnotné finanční poukazy. Z výhry se mohlo těšit 10 výherců. Na výhru tedy dosáhl přibližně každý stý účastník šetření PIAAC. Ceny se udělovaly formou dárkových poukázek dle přání výherce.

První cena – poukázky v hodnotě 10 000 Kč

Poukázku v hodnotě 10 000 Kč vyhrál pan Tomáš B. z Chomutova, který využije výhru na nákup elektroniky, kterou si již dlouhou dobu přál. Druhou výherkyní poukázky byla Olga J. z Vimperku, která využije výhru na nákup nové pračky.

Druhá cena – poukázky v hodnotě 5 000 Kč

Druhou cenu (poukázky v hodnotě 5 000 Kč) vyhrál pan Petr L. z Prahy, který by rád využil výhru ke koupi nového telefonu, dále pan Tomáš B. z malého města nedaleko Jindřichova Hradce, který má v plánu výhru využít ke koupi vánočních dárků pro své nejbližší.

Třetí cena – poukázky v hodnotě 2 000 Kč

Třetí cenu, která představovala poukázky v hodnotě 2 000 Kč, vyhrálo celkem šest účastníků výzkumu. Byli to: Anna H. z obce nedaleko Vsetína, Kristýna H. z obce nedaleko Pardubic, Luboš K. z Pardubic, Lubomír Š. z Moravských Budějovic, Eva R. z Ostravy a Jana S. z Náměšti nad Oslavou.

Všem výhercům gratulujeme a ještě jednou jim děkujeme za spolupráci.

Odkazy a externí zdroje:

Druhý cyklus výzkumu PIAAC je realizován v rámci projektu Systémové prostředí k prohlubování kompetencí a je spolufinancován Evropskou unií

Copyright

© 2011 - 2024   |   ÚIV   |   NPI ČR